12 najčudnijih smrti: UDAVIO SE U BURETU, UBIO IH ŽESTOK SE*S

Nekoliko neobičnih i tragičnih slučajeva smrti na Balkanu izazvalo je pažnju javnosti, bacajući svjetlo na neobične okolnosti i načine na koje su ljudi izgubili živote. Ovi nesretni događaji dodatno su istakli raznovrsnost i nepredvidivost ljudskih sudbina.

 

Muškarac se udavio u buretu rakije

Jedan od takvih slučajeva uključuje pedesetogodišnjeg S. R., koji se utopio u čudnim okolnostima u selu Dragovac, smještenom u opštini Bojnik. Ovaj muškarac je pronađen mrtav u buretu od 200 litara, koje je sadržalo komine. Iako su detalji smrti još uvijek podložni istraživanju, prema riječima mještana, nesreća se dogodila oko 19 sati dok vrućina nije bila posebno intenzivna.

 

Pretpostavlja se da je S. R. radio na miješanju komina od jabuke, što je proces dio pripreme za rakiju. Tokom tog procesa, komine prolaze kroz fazu vrenja prije nego što budu prebačene u kazan radi daljeg pečenja rakije. Nažalost, ovog puta je nešto pošlo strašno po zlu, jer je S. R. završio utopljen u buretu. Tačno kako je upao i šta je uzrokovalo nesreću još uvijek nije sasvim jasno, ali se pretpostavlja da je skliznuo i pao unutra, ne uspjevši da se izvuče.

 

Pozadina ovog slučaja takođe otkriva da S. R. nije rođen u Dragovcu, već je zajedno sa svojom majkom i sestrom došao iz Klajića u opštini Lebane. Nije bio oženjen i živio je sa majkom u Dragovcu, dok je sestra živkela u Bojniku.

 

Poginuli na pecanju

Stric S. Ž. (47) i njegov bratanac M. Ž. (31) iz Malošišta stradali su dok su pecali iz rijeke kod Doljevca. Koristili su grafitne štapove koji privlače gromove, a električno pražnjenje koje je izazvalo udar groma potpuno je spržilo pecaljku koju je Saša držao u rukama, uzrokujući smrt obojice muškaraca.

 

Požalio se da mu je muka, pa se srušio kao svijeća

Jedan od tih slučajeva odnosi se na mladog fudbalera O. K. (23) iz FK “2. oktobar” iz Kumana, koji je preminuo tokom utakmice sa Vojvodinom iz Bašaida. Iako je Ognjen u početku utakmice tvrdio da se osjeća dobro i da je prethodnog dana bio fizički aktivan, tokom prvog poluvremena počeo je osjećati mučninu. Napustio je teren, ali uskoro se njegovo stanje pogoršalo. Dok je pratio nastavak utakmice s klupe za rezerve, iznenada je pao kao pokošen, ostavljajući sve prisutne šokirane i tužne.

 

Poginuo zbog pokvašenih električnih kablova

U Petrovcu na Mlavi, mladi radnik zabavnog parka je stradao kad je dotakao pokvašene električne kablove. Nedostatak zaštite od struje doveo ga je u kontakt sa smrtonosnim strujnim udarom.

 

Šumara ubilo stablo

Još jedan tragičan slučaj povezan je sa šumarskim poslom. Muškarac je izgubio život kada se stablo koje je sječeno prelomilo i palo na njega. Ovaj događaj podsjeća na opasnosti sa kojima se suočavaju radnici u industriji.

 

Dječak se utopio jer je upao u bure

Nesreće su zahvatile i najmlađe. Dječak Branislav (3) se utopio nakon što je upao u bure sa samo 10 litara vode, naglašavajući koliko je važno da se djeca budno prate u svakodnevnim okruženjima.

 

Golmana na treningu udario grom

Mladića Stefana Petrovskog (18), početkom aprila ove godine pogodio je grom dok se nalazio na treningu u Maleziji u kojoj je rođen. Do nesretnog slučaja je došlo kada je grom udario u okvir gola ispred koga je stajao. Mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

 

Udario je grom dok je brala jagode

Milica J. (52) preminula je na poljani dok je brala jagode u Leskovcu. Radnici na parceli nije bilo pomoći, jer je grom pogodio tačno u glavu. Od siline udara žena je pomodrila, garderoba joj je bila spaljena a kačket raznesen.

 

Dobio infarkt za vrijeme se*sa

Policajac M.M. (45) iz Bajine Bašte, pronađen je mrtav u svom vozilu, go, samo pokriven svojom košuljom. Rezultat istrage je pokazao da je muškarac preminuo tokom seksualnog odnosa, a pretpostavka je da je doživio infarkt. Dvije godine ranje bio je podvrgnut i operaciji srca.

 

Par umro za vrijeme seksa, zbog nedostatka vazduha

U istom periodu, u Čačku je došlo do još jednog bizarnog seksualnog događaja sa smrtonosnim posljedicama glavnih aktera, N. N. (26) i N. S. (24). Ovaj par je vodio ljubav u garaži, u automobilu u kom je bilo uključeno grijanje kako bi se ugrijali. Njihova smrt je izazvana trovanjem ugljen-monoksidom, od čijih posljedica je mladić preminuo na licu mjesta, dok je djevojka upala u komu i još tri nedjelje provela boreći se za život.

 

Starac se udavio u jami u svom dvorištu

U oktobru 2015. godine B. S. (75) iz sela Ostrovice kod Niša, na veliki praznik Sveta Petka upao je u jamu punu vode duboku metar i po i tom prilikom se udavio. Nesretni čovjek se okliznuo i pao na glavu u rupu, koja je bila iskopana zbog pucanja vodovodne cijevi. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin