JOŠ MJESEC DANA?! PROROČANSTVO BABA VANGE ZA LJETO 2024: ZASTRAŠUJUĆA predviđanja!

Baba Vanga, poznata bugarska proročica, tvrdi da ima vizije budućnosti sve do 5079. godine, kada je predvidjela smak svijeta. Njeni navodni prethodni pogoci obuhvataju smrt princeze Diane, Hitlera, Staljina, raspad Sovjetskog Saveza i čak napad na njujorški tržni centar.

 

Međutim, njena predviđanja za 2023. nisu optimistična. Prema Vangi, Zemljina orbita će proći kroz transformaciju s nepoznatim posljedicama. Očekuje se da bi ova promjena mogla imati katastrofalne posljedice, uključujući rušenje ravnoteže planete i izazivanje neželjenih promjena klime i nivoa mora.

 

Moguće je da bi se mogle pojaviti ozbiljne posljedice kao što su otapanje glečera, porast nivoa mora i globalnih ekoloških problema uslijed brzih promjena.

 

Vanga je također spomenula potencijalne katastrofalne događaje poput incidenta u nuklearnoj elektrani u Zaporožju, koji bi mogli izazvati ozbiljne posljedice po europsku zemlju. Također je predvidjela pojavu solarnih oluja koje bi mogle naštetiti tehnologiji, uzrokovati nestanke struje i prekid komunikacija.

 

Njena predviđanja za 2023. također uključuju kraj prirodnog ljudskog rada, što bi bio značajan preokret u ljudskoj povijesti. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin