Žena je sumnjala na nevjeru svog supruga, ali nikada nije mogla zamisliti da će ‘druga žena’ biti njena majka…

 

Jedna je trudnica (26) ostala shrvana nakon što je otkrila da ju muž vara, ali najgore u svemu tome je to što je ta ljubavnica njena majka,

 

Ona je naletjela na eksplicitne poruke između para na telefonu svog supruga te se zapitala treba li se suočiti s njim i reći mu da je saznala za njegovu aferu.

 

Nesretna žena na Redditu je otkrila: “Saznala sam da moj muž (30) ima intimne odnose s mojom majkom (52). Iskreno ne znam kako bih reagirala. U četvrtom sam mjesecu trudnoće i pokušavam se ne stresirati jer je to loše za bebu”.

 

Žena je sumnjala na nevjeru svog supruga, ali nikada nije mogla zamisliti da će “druga žena” biti njena majka. Prisjetila se kako je bio oduševljen kad je objavila da je trudna i obasipao je nježnošću. Ali njegovo se ponašanje drastično promijenilo dva tjedna kasnije.

 

“Ljubio me i govorio mi koliko je sretan što me ima, ali sada se promijenio. Oko dva tjedna nakon moje objave trudnoće, prestao me grliti i ljubiti kao inače”, otkrila je.

Pronašla je SMS poruke, videa i fotografije

“Prestao je jesti obroke koje sam mu pripremala nakon posla i rekao je da je već jeo neku brzu hranu ili tako nešto. Također sam primijetila da je našu zajedničku fotografiju maknuo sa zaslona svog mobitela. Nisam sigurna znači li to nešto, da budem iskrena. Saznala sam prije tri dana. Pregledala sam njegov mobitel dok se tuširao i pronašla SMS poruke, videa i fotografije”, ispričala je žena.

 

“Muka mi je kad se sjetim što sam vidjela. To su bile snimke moje mame u donjem rublju, a on joj je odgovarao slikama svog penisa”, kazala je.

 

Ali ono što je trudnicu najviše zaboljelo bila je poruka koju je poslala njena majka u kojoj je priznala svoju duboku ljubav te je rekla da će njena kći morati naučiti prihvatiti da su stvoreni jedno za drugo.

 

“Rekao je da bi možda trebali prestati jer me nije želio povrijediti, ali moja je majka rekla da neću biti povrijeđena sve dok to drže u tajnosti. Ali ono što me najviše razljutilo bila je poruka koju je ona poslala prije nekoliko dana. Citirat ću to ovdje tako da svatko tko ovo čita može vidjeti koliko je njihova afera ozbiljna”, ispričala je trudnica.

Njena majka ne želi prekinuti s njenom suprugom

“Pisalo je: ‘Volim te puno. Više nego što misliš. Pomogao si mi kad mi je preminuo voljeni suprug i zbog toga ti iskreno zahvaljujem. Znam da ti je teško čuvati tajnu poput ove, i za mene je, također. Volim svoju kćer svim svojim srcem, ali ona će na kraju morati prihvatiti da se kod nas radi o ljubavi te da naša srca žele jedno drugo. Mislila sam da me nitko nikad neće voljeti jer sam samo stara žena, ali ti si mi pokazao kako da volim sebe i učinio da se ponovno osjećam mladom i seksi. Nastavimo se zabavljati i cijeniti jedno drugo'”, otkrila je.

 

Žena je rekla da joj je otac preminuo prije pet godina i da je njena majka odbijala ponovno izlaziti jer je on bio njena “vječna i jedina ljubav”.

 

“Shrvana sam i činjenica je da znam da su imali intimni odnos nakon te poruke jer je to bilo one noći kada se nije vratio kući do jedan ujutro zbog ‘posla i plaćenog prekovremenog'”, istaknula je nesretna žena.

‘Prije suočavanja prvo razgovaraj s odvjetnik’

“Zapravo sam povratila nakon što sam pročitala tu poruku. Poslala sam sebi screenshotove poruka i videe. Naravno, te poruke sam izbrisala s njegovog mobitela kako bi izgledalo da mi nije ništa poslao. Otupjela sam. Zbunjena sam. Jako sam povrijeđena. Ne mogu ni plakati jer odbijam vjerovati.

 

Ovo dijete u meni je iskreno jedina stvar koja me sprječava da se sukobim s njima. Bojim se da će suočavanje sada izazvati previše stresa i ljutnje i želim najbolje za sebe dijete. U ovom trenutku, sve što želim je roditi svoje dijete”, napisala je shrvana trudnica.

Uskoro su se u komentarima javili brižni reditori koji su osudili ponašanje njenog supruga i njene majke.

 

“Oboje su odvratni i ne vole te kao što tvrde. Razotkrij ih oboje i vidi koliko je jaka njihova ljubav jedno prema drugome. Ne čuvaj njihove tajne. Ali prije suočavanja prvo razgovaraj s odvjetnik. Ovo je velika izdaja i žao mi je što prolaziš kroz to”, napisao je jedan od njih.

“Kontaktirajte odvjetnika. Organizirajte svoje financije. Zacrtajte plan igre. Ako postoji netko kome možete vjerovati, možda da se preselite k njemu. Nemojte ovo držati za sebe. Kada odlučite što ćete učiniti (otići, izbaciti ga), neka svi znaju što se događa. Ne dopustite im da se izvuku”, dodao je drugi.

 

“Tvoja te majka voli svim svojim srcem, a ipak spava s tvojim mužem? Ne treba ti ta vještica ili taj propali muž u životu, samo se oslobodi i budi sretna sa svojom bebom”, poručio je jedna od reditora.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE              www.rbsm-serije.com

Pratite nas na             INSTAGRAMU            I         FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin