TRUDNU ŽENU VARAO JE S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Napustio je porodicu i hvalio se kako 7 sati ne izlaze iz kreveta

Supruga jednog od najpozantijih muzičara na svetu, Stinga, posle dužeg vremena se pojavila u javnosti na otvaranju The Global Festival Gala. Manifestacija se održava na italijanskom ostvru Iskija, a Trudi je sa ovo priliku odabrala ležeran letnji stajling.

Ipak, mnogima je više za oko zapalo to što se pojavila bez pratnje supruga, od koga se inače ne razdavaja.

Trudi se posle dužeg vremena pojavila u javnosti
Trudi se posle dužeg vremena pojavila u javnosti foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njih dvoje u braku su od 1992. godine, a zjedno imaju četvoro dece. Inače, njihova ljubavna priča oduvek je izazivala pažnju javnosti, jer kada se pevač zaljubio u Trudi bio je oženjen sa njenom najboljom prijateljicom.

Naime, Sting je pre Trudi bio u braku s glumicom Frans Tomelti od 1976. do 1984., a zajedno su dobili dvoje dece.

Trudi je bila prijateljica bivše Stingove supruge
Trudi je bila prijateljica bivše Stingove supruge foto: Profimedia

Sting i Trudi tako su se zapravo upoznali preko Frans, koja je bila komšinica i prijateljica s Trudi. Žene su zajednički odlazile na kafu i u šoping, a porodice su im živele jedna do druge. Tako su se Sting i njegova sadašnja supruga poznavali godinama pre nego što je između njih zaiskrio ljubavni plamen – i promenio im živote.

Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece, to je naša priča“, rekla je Trudi.

Nikada se nisu obazirali na komentare okoline
Nikada se nisu obazirali na komentare okoline foto: BLACK / The Photo One / Profimedia

Ali iako se može činiti naizgled jednostavno, bilo je ipak malo komplikovano. U trenutku započinjanja afere s Trudi njegova tadašnja supruga je tek rodila njihovo dete te je bila posebno ranjiva, a suprug je varao iza leđa s najboljom prijateljicom.

Samo godinu nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982., Trudi je već bila trudna s njihovim prvim detetom, a on je krenuo na svetsku turneju s bendom Polis na kojoj mu se pridružila i ona. Te iste godine kada se rodila njihova kćerka, Sting se i službeno razveo od Francis, a ostatak je, kako mnogi kažu, istorija.

Trudi i Sting rekli su sudbonosno da tek 1992., nakon deset godina veze. Trudi je na venčanje stigla jašući na konju kojeg je Sting držao za uzde, obučena u zlatnu Versaće haljinu.

Danas su u braku više od 30 godina te svakoga dana dokazuju kako njihova ljubav definitivno nije bila prolazna afera već prst sudbine koji im je pokazao kako su jedno drugome srodna duša.

Sting je takođe jednom prilikom iznenadio javnost izjavom o tantričkom s*ksu s Trudi. Mnoge je iznenadila njegova izjava i divili su se paru, a onda je muzičar konačno objasnio šta hteo time da kaže.

Sting i Trudi zaljubljeni su kao prvog dana
Sting i Trudi zaljubljeni su kao prvog dana foto: Spread Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ideja tantričkog se*sa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca nego deljenje tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim uz to. Ne uz sedam sati, nego te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru”, objasni je kasnije pevač.

Trudi se jednom osvrnula na glasine o ovoj vrsti intimnosti i rekla je da krivi muzičara Boba Geldofa koji je imao intervju s novinarom zajedno s njenim mužem, a pri tome su ispijali pića.

1 / 7 FOTO: PROFIMEDIA

“U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove sposobnosti u krevetu i Geldof je rekao da Sting može satima da vodi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: “Pa, zar nisi čuo za tantrički se*s?” To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s njime”, ispričala je jednom prilikom Trudi.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/